Get notified via email whenever a new firmware or ROM file is added. Go here to register your email address.
0 votes
in ZTE by
edited
This Phone was Booting up to the MTN Logo

Then i ordered a Flashfile from this site and flashed it

Flashing completed nicely and i can flash the phone Number witout times

yet it cant boot But i can write and read the files in the phone.

What would be the Problem here

1 Answer

0 votes
by (68.2k points)
Hi. This can happen if you flashed the Preloader as well or if the device had a hardware  (like RAM or EMMC) related issue and not software. I suggest you try a memory test on the SP Flash Tool and see if the two checks ohk. Kindly comment below with the results.
by (160 points)
Here is the LOG AFTER I RUN THE TEST

============ Memory Detection Report ===========

Internal RAM:


External RAM:

    Type = DRAM

    Size = 0x20000000 (512MB/4096Mb)

NAND Flash:

    ERROR: NAND Flash was not detected!

EMMC:

     EMMC_PART_BOOT1     Size = 0x0000000000400000(4MB)
     EMMC_PART_BOOT2     Size = 0x0000000000400000(4MB)
     EMMC_PART_RPMB     Size = 0x0000000000400000(4MB)
     EMMC_PART_GP1     Size = 0x0000000000000000(0MB)
     EMMC_PART_GP2     Size = 0x0000000000000000(0MB)
     EMMC_PART_GP3     Size = 0x0000000000000000(0MB)
     EMMC_PART_GP4     Size = 0x0000000000000000(0MB)
     EMMC_PART_USER     Size = 0x00000000e9000000(3728MB)

UFS:

    ERROR: UFS was not detected!

============     RAM Test     ============

Data Bus Test:

[D0]
[D1]
[D2]
[D3]
[D4]
[D5]
[D6]
[D7]
[D8]
[D9]
[D10]
[D11]
[D12]
[D13]
[D14]
[D15]
[D16]
[D17]
[D18]
[D19]
[D20]
[D21]
[D22]
[D23]
[D24]
[D25]
[D26]
[D27]
[D28]
[D29]
[D30]
[D31]
OK!!

Address Bus Test:

[A1]
[A2]
[A3]
[A4]
[A5]
[A6]
[A7]
[A8]
[A9]
[A10]
[A11]
[A12]
[A13]
[A14]
[A15]
[A16]
[A17]
[A18]
[A19]
[A20]
[A21]
[A22]
[A23]
[A24]
[A25]
[A26]
[A27]
[A28]
OK!!

RAM Pattern Test :
Writing ...
    0x44332211,
    0xA5A5A5A5,
by (68.2k points)
Ohk let the EMMC test complete as well and let see.
by (160 points)
HERE IS WHAT AM GETTING

============ Memory Detection Report ===========

Internal RAM:


External RAM:

    Type = DRAM

    Size = 0x20000000 (512MB/4096Mb)

NAND Flash:

    ERROR: NAND Flash was not detected!

EMMC:

     EMMC_PART_BOOT1     Size = 0x0000000000400000(4MB)
     EMMC_PART_BOOT2     Size = 0x0000000000400000(4MB)
     EMMC_PART_RPMB     Size = 0x0000000000400000(4MB)
     EMMC_PART_GP1     Size = 0x0000000000000000(0MB)
     EMMC_PART_GP2     Size = 0x0000000000000000(0MB)
     EMMC_PART_GP3     Size = 0x0000000000000000(0MB)
     EMMC_PART_GP4     Size = 0x0000000000000000(0MB)
     EMMC_PART_USER     Size = 0x00000000e9000000(3728MB)

UFS:

    ERROR: UFS was not detected!

============     RAM Test     ============

Data Bus Test:

[D0]
[D1]
[D2]
[D3]
[D4]
[D5]
[D6]
[D7]
[D8]
[D9]
[D10]
[D11]
[D12]
[D13]
[D14]
[D15]
[D16]
[D17]
[D18]
[D19]
[D20]
[D21]
[D22]
[D23]
[D24]
[D25]
[D26]
[D27]
[D28]
[D29]
[D30]
[D31]
OK!!

Address Bus Test:

[A1]
[A2]
[A3]
[A4]
[A5]
[A6]
[A7]
[A8]
[A9]
[A10]
[A11]
[A12]
[A13]
[A14]
[A15]
[A16]
[A17]
[A18]
[A19]
[A20]
[A21]
[A22]
[A23]
[A24]
[A25]
[A26]
[A27]
[A28]
OK!!

RAM Pattern Test :
Writing ...
    0x44332211,
    0xA5A5A5A5,
by (68.2k points)
Seems like the RAM pattern test is not completing. The problem could be there
by (160 points)
IT COMPLETED AS FOLLOWS

RAM Pattern Test :
Writing ...
    0x44332211,
    0xA5A5A5A5,
    0xA5A5A500,
    0xA500A500,
    0xA5000000,
    0x00000000,
    0xFFFF0000,
    0xFFFFFFFF,
OK!!

Increment/Decrement Test:
Writing...
OK!!
Saroms HELP, where you can avail support on files purchased through saroms or request any other Chinese lowend firmware or file not yet listed on www.saroms.co.za.

Categories

...